Januar 2010

Forslag?

Hei,eg lurt på om dokker kun kom med nån forslag om ka eg kan blogg om? av en eller anna grunn har eg ingen idea skjøl. så derfor e det dokk som må kom med forslag. 

Nokk om det, i dag så ska eg bare chill, sett på dataen, gå tur me raia osv!,hehea. Gled meg så sykt mye til nyttårsaften! men eg veit enda ikke kor eg ska feir!:s   Ska kanskje feir ilamme ida! ellers så ska vi sekkert te byen, og da sku kanskje june bime. så eg veit ikke ka eg ska gjør enda. No har eg endelig lasta ned bilda!

 

 

 

-Simone♥

June kommer i dag!

Heiia, som dokk ser på overskrifta så kommer ho june på besøk seiner i dag, det bi artig! i overgår overnattet ida til meg til i går, det var kjempekoselig! vi så filma, og snakka me folk på skype! heehea♥  den eine filmen vi så heita; dead silence! den hva sykt skummel! og skikkelig bra! den anbefal eg sykt mye! det hva han fredrik som foreslo at vi sku se den!.

eg og ho june ska også se film!, så eg føl at heile den her uka e ei lita film uka! vertfall data uka siden eg fikk data på lørdag i julegave av mamma!♥ Bloggest!random.

 

-Simone♥

sånn går no dagan.

Heii, no sett eg og snakk me june på skype!:D åsså e eg syk, hat å vær syk. trur eg har feber, men føl ikke at eg e fresk nok te å røys meg fra senga før å gå ned og sjekk tempraturen! hehea nejda. i dag har eg vært på sånn julelunsj, eller ka det no heita, tell han pappa ilamme brødren mine,mamma,tantebarne mitt og svigersøstra mi. og btw eg gidd ikke å skriv på bokmål akuratt no, føl ikke at det e nån som læs bloggen min uansett xp. heeha. bloggest♥


har ikke lasta ned bilda enno, så det kommer bare sånn web bilda akuratt no.

♦ka du har gjort i dag?

-Simone♥

Begynner på nytt!

heii!:D
. no har eg ikke en hemma data lenger som ikke kan skriv ''E'' og ''H'' ;s men no som eg fikk en data i julegave så tenkt eg å begynn å blogg igjen. i dag ska eg spis middag hoss mor og far ilamme familien! i går hva det jo julaften, fikk mange fine gava! bæste jula ever!♥ tehe! Men no ska eg bare chill og se på tv, så bloggest! kommer bilda når eg har lasta ned!


random bilde xp

Ka dokk fikk i julegave?

 

-Simone♥

hits
KOMMENTER <3