Januar 2010

I går\\ video:D

video:2011


hehehax) june og eg hadd dt no artig:'D Eg gjor ikke det eg sa eg sku gjør på videoen utenom å fær te mor og fær te ida ilamme junex)

 

bloggen te june; www.musicfreek.blogg.no (Y) :D  

 

-Simone♥

Sovesofa<3

Heiia, i dag får eg sovesofa! gled meg te å hent den!^^. Det er mest det jeg skal gjøre i dag, skal hente sofaen. få den inn på rommet,osv. rydde på rommet. så skal egentlig gjøre ganske mye i dag!:) skal også til bestemor og bestefar for å spise der. Det er no koselig. Bloggest senere♥ Kommer en video fra i går:)


:3

 

-Simone♥

Heiia!

Hei no sett eg her og snakk me june på msn!:)

I dag så har eg spist middag te bestemor og bestefar, så har eg gått tur med hunden min Raia! og så kom Lisa til meg, så gikk vi på ''banen'' med Raia. Etter det dro vi te meg og så på en film,som heita The ring, den e veldig skummel! men eg kan anbefal den, før den e veldig bra!


hehea:)
<3

*Har du sett the ring?

 

-Simone

Syk:s

Heiiiiaa♥

Eg e syk ;s. har vært det i går og i dag. no ska eg sekkert se en film, og chill. som eg har gjort i heile dag! hehea. snakkest!

hehea. hadd ikke nå bilde fra i dag;)

 

-Simone♥

ut å jogg:)

Heiia. no ska eg ut å jogg ilamme Lisa, snakkest!

 

-Simone♥

Hei dere.

Heiia.

No så sett eg her og tenker, jeg må skjerpe meg med bloggingen! har ikke blogget på sykt mange dager! Jeg tenker også at jeg skal blogge hver dag med bilder! Så det skal jeg begynne å gjøre. I hele helga har det vært bursdag! untatt i dag da. på fredag så feiret jeg bursdag, det var sykt koselig. Hadde overnatting av 10 jenter! og på lørdagen så var jeg i bursdag til Ida, det var og sykt koselig! Så overnattet jeg faktisk te ida i går til i dag, det var og Kjempe koselig. Men blogger i morgen!


Kjeda meg en dagx)

 

-Simone♥

hits
KOMMENTER <3