Januar 2010

F.R.Y.S

Hei, akuratt no så frys eg så utrulig mye! ska snart ut å jogg, så forhåpentligvis bi eg litt varm :) men no kom june, så bloggest!

 

 

-Simone♥

ikke blogglyst.

Heii, har ikke hatt blogglyst på lenge. veit ikke koffer, men har bare ikke følt før å blogg. Men no ska eg begynn å blogg vær dag igjen. I dag har eg vært i byen i lamme Ida og June, Lisa kom litt senere! det hva koselig! Men no så ser eg tangerudbakken, som er skikkelig artig. bloggest!

Hadde ikke bilder fra i dag,så tok heller noen web bilder.

 

-Simone♥

KOM MED UTFORDRINGE!!

video:mvi1313


heheha;D

 

 

 

-Simone♥

Ut å Jogg i FINVÆRE!<3<3

heihei,no ska eg ut å jogg, hehea, det IKKE fint vær så overskrifta hva litt ironi x)  hehea. i dag ska eg sæll lodd i lamme ida,june og lisa M! det bi sekkert koselig!:) bloggest seinere!


laga header te Benedikte♥

ska snart lag en header te lisa no:)

 

-Simone♥

Ny header!

Hei , jeg skulle bare si at jeg har fått meg en ny header! Benedikte har laget den! tusen takk Benedikte♥

Dere finner bloggen til benedikte her, www.littlebecki.blogg.no

 


mongox)

 

-Simone♥

Spørsmålsrunde! Kom med spørsmål!

video:372

haha,drit meg;s det e flaut me video x)
 

June sin blogg finn du her

Kom med spørsmål! ♥

 

-Simone♥

Verket2011!

Hva på verket i går ilamme ida, det hva SYKT bra!♥ vi stod helt framst, og vi fikk ta Tshawe( i madcon)  i handa♥♥ også kom det sånn film mann, så vi vart på storskjerm nån gang! og så plutselig kom Aurora og Benedikte fram før at dem hadd sett oss på storskjermen! hahaha! det var sykt artig! Men når eg og Ida hadde kommet heim te meg, så hålpå vi rett og slett å søvn av!XD før vi vart så trøtt etter alt som hadd skjedd+ at vi sov nesten ikke natta før, før da låg june og ida te meg♥ kos!

 

I dag ska eg ut å jogg og gå tur me Raia, så ska eg te june! så ska vi kanskje te Ida! jah det bi sekkert koselig!:D bloggest seinere♥ btw finner ikke ladern te kamerae mitt, så derfør kommer det ikke nån nyere bilda:)I lyckselee♥ loveu girls!

 

-Simone♥

Har ikke hatt blogglyst+ ikke nett!

Heiia, hadde ikke nett i en og en halv dag srka, så kun ikke blogg, kunn blogg i går og sånnt men hadde ikke blogglyst. I dag e det endelig helg igjen! På lørdag ska eg på verke , bi koseliig♥ så ska ida ligg te meg, og kanskje june om eg får lov! No ska eg rydd ferdig romme, vent på at mamma ska kom heim, så ska vi på butikken. og eg har nettopp gått tur me Raia. I dag så har eg vært på skola, det artigste var gymmen!! eg syns faktisk gym e skikkelig artig, men det e spørs ka vi gjør da! Bloggest♥

lycksele♥

 

-Simone♥

hits
KOMMENTER <3