Januar 2010

Jah!

Heiia, I dag har eg vært i bassenget ilamme Ida og Lisa! Det var kjempekoselig. I går hadde jeg overnatting av Lisa. Vi spiste godter, så film og bare hadde det artig! I mårra begynner treningen, og da skal jeg fortelle mye om det jeg gjør osv osv. til slutt kan dere kanskje få se resultatet, skal trene sånn her helt til sommerferien. eller det blir jo min nyde livs diett, bare ikke så strengt som det blir nå. Når resultatet er kommet osv, så skal jeg fortelle hva jeg spiste osvosv. Men nå skal jeg bare chille, se på en film kanskje. Lisa N skulle egentlig komme til meg, men hun skulle vist på skyting. kan jo hend hun kommer snart eller litt senere. men vi får no se! Bloggest!¨HAHA.

arg..

så litt bitchy ut.hahaGla i deg Snuppa♥

 

-Simone

På onsdag begynn det.

På onsdag ska begynn det med full trening tell sommerferien og komfirmasjonen. har laget meg et treningsskjema jeg skal følge. Det kan hende dere får se resultatet, spørs hvordan det blir. men på onsdag så skal jeg virkelig klare å begynne og fullføre treningen. pågrunn av at dere får høre det her er fordi jeg vil vise dere resultat, og fortelle hva jeg skal gjøre osv. Så det blir ikke godteri på meg og det blir masse trening og salat og grønnsaker.. Jeg kommer til å fortelle dere veldig mye når jeg har fått det resultate jeg vil ha. Men dere får no se.

Jeg gjør det for å stramme opp kroppen, bli tynnere, få bedre kondis og for å rett og slett bli mere sunn:)

 Det jeg har planlagt nå er å trene 4-5 ganger i uken. Spinning på mandag, Svømming på tirsdag, Trene muskler på onsdag, og kondisjonstrening på torsdag + jogging 1 time på mandag,tirsdag,onsdag,torsdag og fredag. Tenker at på lørdag og søndag fortjener jeg da og slappe litt av!:)

 

Så hva synes dere?

 

-Simone♥

God Morgen!

Jeg våknet faktisk klokken 11. Jeg bruker  å stå opp i 12tiden,hehe. I dag så er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre, trur Lisa skullle komme hjem, så kanskje jeg skal finne på noe med Lisa♥ Men nå vet jeg hva jeg skal gjøre, jeg trur jeg se en film på nette, filmtips? . Har egentlig ikke så mye å blogge om. Så jeg blogger senere i dag.♥

 

-Simone♥

Home<3

Nå har jeg kommet hjem fra hytten, var utrulig koselig,og jeg gleder meg til å dra tilbake igjen en dag♥ Nå sitter jeg bare her, og skal snart finne en film, ikveld skal jeg se romeo og Juliet, som går på en slags kanal klokken 9! har aldri sett den før, så jeg vil utrulig mye se den! Kan noen komme med noe filmtips?

På hytten gjorde vi mye forskjellig, vi grillet med masse folk, så på film, spillte kort, spurte om sånn quiz spørsmål,som jeg ikke skjønte noe av fordi det var bare sånn vanskelige voksen spørsmål, og ! Og jeg og pappa satt barnevakt for mitt søte tantebarn Noah♥ Mens de andre var på en sånn quiz-kveld ute!

! filmen vi så var en film som heter exorcist of Emily rose, som var utrulig skummel! men veldig bra! Så den anbefaler jeg og se! 

 

Her er noen bilder fra hytten;

Beste tantebarnet♥Det brant SYKT mye!Pappa har seriøst en sykt fin øyenfarge!

 

hehehe,øye mitt xp

Eplekaken som jeg lagde+ krem♥

Søteee!

Fineste guttn kash♥Jadda,søt på hytto..


Giddet ikke å skrive under alle bildene!:)

-Simone♥

Hytta i dag!! <3

Heihei! i dag skal jeg på hytta i lamme pappaen min! Det blir sykt koselig! Tantebarnet mitt Noah er også der♥ og broren min og da! så det blir ganske artig. Det er utrulig lengesiden jeg har vært oppe på hytten til pappa. så derfor gleder jeg meg så sykt! Men jeg har et spørsmål, skal jeg skrive bokmål eller dialekt?  Jeg er veldig usikker! :o og jeg skal ta MASSE bilder til jeg kommer hjem!

Bloggest♥ 

-Simone♥

Natta!

I dag har eg vært ute å jogget, møtte Ida! Det var super koselig!♥ Og etter det så dro jeg hjem, og når mamma kom hjem så dro jeg og mamma på besøk til noen folk, Jeg var ilamme 3 jenter som  heter Sofie , Susanne og Charlotte! Det var kjempe artig og koselig♥ vi dro til dem halv 7 trur jeg!;o åsså vet jeg ikke helt nårtig vi dro hjem! heheha. Men det jeg egentlig skulle si var Natta!♥ skal blogge i morgen, for i morgen drar jeg på hytta, så det blir sikkert masse bilder! 

-Simone

Førdi du sa det

Okei,no ska eg blogg om ei vennina av meg som Heita Benedikte♥ førdi ho sa det! 


Benedikte, du e ei fantastisk go vennina♥ og du e rett og slett en ut av de beste! Vi har mange goe minna ilag! Du e snill,omtenksomsfull,fin osv!  Du sku bare ha vist kor gla eg e i deg! Vi har aldri krangla,og det e eg gla før! når du kjed deg, så e du så søt, før da bynn du å søng! og vi snakk nesten heile tia på skype, førdi eg gjor deg hekta på det etter sa du sku last det ned! tehhee.Vi må finn på meir i lag snuppa! Loveuuu♥ Og dokker må besøk den søte bloggen hennes her


Gammelt bilde♥

 

 

-Simone♥

 

hits
KOMMENTER <3