Januar 2010

Photoshoot.

I dag hadde vi engelsk muntlig, og jeg fikk 5 på karakterkortet mitt! superglad♥ Etter muntligen så vart Ida, Lisa og Benedikte med meg hjem, vi hadde photoshoot. Var ikke noe spesielt tema, vi tok bare noen bilder ute. Etter det dro jeg og Ida på klubben! ♥ det var koselig uansett om at vi ikke gjorde så mye, vi snakket med folk. Bedre det enn å være hjemme og gjøre ingenting. 

Her er noen bildene fra photoshooten:
 

-Kommer meir bilda imårra♥

Godnatt!

I dag har jeg hvert på bowling i lamme noen venner, det var superkoselig! Vi var 10stykk som var der, så vi ble delt opp i to baner. Jeg kan ikke akuratt si at jeg er så god i bowling! haha!Jeg prøvde egentlig for det meste å få høyere score enn Bestevenninen min Ida, bare fordi vi elsker å se når hverandre taper, og da blir vi skikkelig sånn '' jeg skal SÅÅ vinne over deg'' haha! De som var med var Morten, Martin, Ole, Joakim, Cecilie, Benedikte, Nathalie, Ida og June!♥  

Jeg har nettopp sett film i lamme gutten min, før han dro. Vi så Romeo og julie. Jeg skal ha engelsk tentamen i morgen og da ville jeg se filmen en gang til for å ta noen notater. Så nå blir det å legge seg, sånn at jeg kommer meg opp i morgen. God Natt!♥


Hahaha!


Verdens søteste kjerestepar!

Morten har det bra artig med kameraet mitt,haha!:-D<3

 

 

-Simone♥

Lat.

Jeg vet jeg ikke er noe flink til å blogge! Jeg må rett og slett nesten bli tvingt. Men nå begynner jeg på ordentlig. Har faktisk fått meg mitt første speilrefleks kamera, Canon 600D. Er superfornøyd med det!
I går og i dag har jeg vært til gutten min, superkoselig. I dag dro vi ut med Cecilie,Ole,Joakim,Kristine Og Benedikte, som er noen venner av oss. Etter en stund dro vi inn til Martin (gutten min) og begynte å se en film. Vi rakk ikke å se den, fordi jeg og martin måtte dra å sitte barnevakt til tantebarnet mitt, Noah. Noah var lagt seg og jeg og martin satt og spilte noe som heter ''black ops'', Han sa jeg var dårlig... Plutselig hørte vi tantebarne mitt si noe. Jeg og Martin skvatt! og slo på pause. Men så vart Noah helt stille, skummelt. haha!

I morgen blir det bowling med noen venner, blir utrulig koselig! men først blir det trening med bestevennina mi, Ida♥ Blir å ta masse bilder til bloggen!

 


Jeg elsker deg!<3

 

 

hits
KOMMENTER <3