Januar 2010

Bloggpause!

Heiia, no tar eg en bloggpause i nån daga, eg veit ikke helt nårtig eg bi å blogg igjen! Men det bi no når eg har løst♥

 

-Simone♥

Sliten.

heii, etter en lang dag i bodø, så e eg verkelig sliten!

å stram reguleringa gikk jo bare 1min så resten av tia gikk no bare eg og mamma i byen! åsså fikk eg ikke regulering nede den her gangen! før at de som eg har oppe mått arbeid litt meir ellernå sånt x) eg kjøpt meg 2 toppa, ei boksa, 2bh, 2truse, et pudder, et par sko!

i see you;;


Nokiaaaa♥ pappa sin telefon, mått lån den før min hva ødelagt-.-


kjedeli å vent...


boksa fra cubus, 299kr.


cubus, 19kr.


cubus, 19kr.

 


Lindex,75kr.


skoringen, 999kr♥

åsså kjøpt eg jo trusa og bh!;; men det gidda eg ikke ta bilde av!

 

-Simone♥

Bodø i mårra!

Heihei,no sett eg bare her og tenk på kordan det bi å få regulering nede ;s. ska te bodø i mårra, før det e der eg fær før å stram reguleringa osv. eg må stå opp klokka 6, før vi ska fær me tåge klokka 8!.jaja! I dag har eg vært på spenst ilamme ida og june! koselig som alltid!♥ åsså tok vi buss heim ilamme karl igjen! tehehe:D bloggest♥


stygg.

 

-Simone♥

^^

i dag har eg vært med ida heim ifra skola, vi baka brownis♥ og så på en film! det hva no koselig, helt tell domme karl kom:( nejda!;; vi for ut og bare chilla!♥tehehe! det hva no artig!♥ åsså for eg heim klokka 9! mått øv te prøve som vi har i mårra;s bloggest!♥


hahah! søte raia;*


eg sa eg sku rediger det og legg det ut snuppa;* mehe♥

 

 

-Simone♥

:D

i dag så har eg vært på skola, etter det så for eg heim, gikk tur med Raia! så for eg på spenst ilamme June og Ida♥ det e så utrulig artig å træn ilamme jenten mine! etter det så tok vi bussen heim, og på bussplassen møtt vi han karl! han sku ta bussen ilamme oss,tehe!:D det hva no artig! så dagen i dag har no vært bra!♥  bloggest!


ida søta!

 

*ka du\dokker har gjort i dag?:D

-Simone♥

Helgen min.

no sett eg bare å chill, også snakk eg med han karl og ho ida på skype! eg overnatta te ida på lørdag te søndag♥ og på søndag for vi på juletrefest! det hva sykt koselig!♥ tillome julenissen kom! det hva nice!;;  eg vant tillome sånn engle ting tang! og ida vant en bamse og haribo godteri!!:D tehe♥  det hva ei utruli koseli helg

hahaha,karl!! :D

snuppa!♥
pus!

 

-Simone♥

jah!:D

no sett eg no bare her og ska last ned musikk på mp3 min! eg har nettopp vært på spenst ilamme june :D! det e så utrulig godt å tren igjen etter juleferien! på skola i dag så hadd eg og ida fremføring! ida hadd om muskla, og eg hadd om hormona! eg vart veldig stolt av oss siden vi fikk karakteren 5♥ hehehea! det kommer sekkert litt bilda seinere i dag, june har tatt litt bilda, så eg kommer te å stjel fra bloggen hennes som du finn her. Bloggest!♥

 

-Simone♥

God morgen!

I dag så våkna eg halv 8.eg bynn å gå te skola 08:50!  så no har eg fixa meg, og ska snart gå ned. sett enda på romme mitt og bare chill! heheeha♥ i dag ska eg på spenst ilamme ida og june! åsså ska eg og ida hålpå med nå prosjekt i naturfagen. ho ida har om muskla, og eg har om hormona! x) bloggest! 

-Simone♥

spenst i dag!

I dag har eg vært på skola, vi hadd mat og helse de 3 første timan! og musikk og norsk 3 andre timan. i dag ska eg rydd og støvsug på romme, gå tur med raia, børst ho! åsså litt seiner ska eg og ida på spenst! :)  kan ta med kamera så det bi litt bilda seiner! bloggest♥

*ka du ska gjør i dag?

 

-Simone♥

Home today.

i dag har eg vært heime fra skola, hadd skikkelig ondt i magen i morrest... men jaja, sånn går no dagan! hehea. i dag ska eg nokk bare chill og støvsug\rydd rommet. :)  jah,bloggest!♥tehe,random bilde.

 

-Simone♥

CHILL in the bed.

Hei, no sett eg og june i senga og chill!:D åsså fikk june telefonn fra farn at ho mått heim no, så no ska eg gå tur me hunden mens eg følg ho heim! så no ska ho june pakk! x) bloggest!
just chillin

no sett eg og june bare her og chill! eg snakk me ida, ho snakk me marthe! og snart ska vi se en film:D vi veit ikke kordan film enno! heheh! vi har egentlig bare chilla i heile kveld, søtte å snakka me folk osv! spist pizza og godis! bloggest!

 


HEHEHEHA.

 

 

-Simone♥

Kino og overnatting av june:D

Heii♥ i dag har eg vært på kino ilamme ida og june♥ det hva en supersøt film!Alvin og gjengen! no så sett eg og june og egentlig ikke gjør så mye, vi bare chill:D heh! gidd ikke skriv så mye så, bloggest!


ida♥


June♥¨

 

-Simone og June♥

Kino i dag!

Heiia,  i dag så ska  eg på kino ilamme june og ida!♥ trur vi sku se alvin og gjengen! 10hi! no så e eg te han pappa, og gjør ikke så mye egentlig. så eg trur eg ska sett meg ned å se på tv, ingen av venninen mine e på face eller msn, før dem søv vell sekkert! x) hehea! Bloggest


Har ikke så mange bilda på dataen! så eg tok bare detta bilde av handa te meg og lisa!♥

btw; kommer bilda seinere.

*ka du ska gjør i dag?:-)

-Simone♥

jah...

Heihei! akuratt no så føl eg meg skikkelig trist, men eg har værdens beste venna! så det går bra med meg no!♥hehea! kommer ikke te å skriv så mye om det på bloggen! akuratt no sett eg bare å snakk me folk♥ i mårra ska eg på kino ilamme ida og june!:D det bi koselig♥


 

-Simone♥

Skillevollen

Heihei. i dag så ska eg, ida, june og lisa tell skillevollen! det bi no koselig? eg tar med mobil, så det kommer te å kom litt mobil bilda fra skillevollen. etter det ska eg bare chill, og hør på musikk! og det e det eg gjør no! hehea. Bloggest!

*ka du ska gjør i dag?:)

-Simone♥

koselig dag!

I dag har eg, Ida og June vært på dolly! det var sykt artig og kos da!♥ åsså etter det for eg og kjøpt nån høytalera, som eg e sykt fornøyd med! så no sett eg her og hør på trist musikk,, føl meg helt førferdelig av en eller anna grunn. btw; fikk ikke tatt nå bilda på dolly, glømt kamera.. Bloggest!

 

-Simone♥

jeah.

I dag så ska eg i byen ilamme june og ida, vi ska også på dolly! bi kos! åsså ska vi på spenst. åsså ska eg kjøp meg høytalera te dataen!♥ no så sett eg og june her, vi ska snart begynn å gå te busstoppen!:D  Bloggest seinere!


oyeah!♥June!♥

 

-Simone♥

Im a GIRL!

No sett eg og ida og just chillin, og no bi sekkert ida henta, før farn rengt nettopp! heeha! im a genius! eller synsk da!;o jah no kommer det nån bilda av meg  og ida!♥ i dag har june, lisa og ida vært her og vi har sett film! den hva skummel! den heita LET ME IN. den hva sykt bra og da! Bloggest!♥  

haha, vest dokk ser den her, så skjønn dokk vell overskrifta!

Normal!


Ida ditt lille t-virus♥

 

-Simone Og Ida♥

!

 I dag så har eg vært på skola, etter en lang ferie, det hva sykt vanskelig å stå opp når vekkeklokka rengt! åsså hadd vi bare vanelig dag på skola...... men jaja! I dag så ska eg rydd litt meir på romme, vart ikke helt ferdig i går. så ska eg støvsug, gå tur med Raia osv. og senere ska june kom, og kanskje ida!:D Har fått skikkelig blogglyst i det siste! bloggest!:)

 


ilu snuppa!<3

-Simone♥

Ferdig å rydd rommet!

HeiiA, i dag så har eg vært te dyrelegen med Raia. de kleppa klørn hennes, det verste Raia veit e å fær te dyrelegen, ho skjelv vær gang vi e i nærheten av dyreklinikken (eller ka det heita. men det gikk bra da! etter det så for eg heim og rydda, og no e eg ferdig å rydd romme, eller ikke helt ferdig. men nokk ferdig før meg! x)  Bloggest.

Sminken min!

før;


etter;

ser dokk forskjell?(A)

 

-Simone♥

I går!

I går så hva lisa her på overnatting, det var utrulig koselig♥  Vi skulle se en film, men det klikka jo helt, så vi tenkte heller vi skulle ta noen bilder. Vi sku egentlig gjør de der utfordringene i dag, men vi sto opp halv 3, før at mobilen te lisa rengt, før ho sku bi henta. så utfordringene kommer en anna dag. Bloggest. 

Her e bildan;sick fin!


heah.

åhh,stygg.

hehea,crazy!;¤ 


I loveu girl!♥

 

-Simone♥

 

KOM MED UTFORDRINGE!

Hei dere ! Kom med utfordringe som eg og lisa ska gjør! vidoan lages i kveld og sekkert nån i mårra, men de legges ut i mårra.


sånn går det når man smink i blinde! Lisa hva flenkest!♥

 

 

-Simone og Lisa♥


Lisa ska overnatt!

Heiia, i dag så ska lisa kom te meg! ho ska overnatt her, det bi koselig♥ I dag har eg vært i byen ilamme ida, vi for no litt rundt å så på ting og tang, og egentlig ikke gjor så mye, så for vi å spenst! Men det hva koselig førde♥ eg kjøpt meg en ny maskara og en consiler.


lita stund sia vi tok det bilde;o trur det hva i sommerferien elns♥

bi sekker litt fleire bilda i kveld;¤

-Simone♥

Godt nyttår!

I går så hva eg og feira nyttårsaften ilamme ida og familien hennes!♥ eg og ida hva ilamme han karl! ( som e søskenbarne te ida) det hva sykt koselig og artig! når klåkka hva 00.00 så for eg og ida og ropa rundt; e det 2012 no? hallo ka e klokka?. hehehea!:D  åsså ga vi kverandre en stor klem sånn at vi datt i snøen,og det hva sekkert mange som lurt på ka vi hold på med, men det hva bare koselig! vi hva også ilamme ho matilde og han Jonas!:D men godt nyttår alle sammen! det e sykt og tenk på at 2011 har gått så fort! bloggest!

Ida og eg!10hi♥

 

-Simone♥

hits
KOMMENTER <3